skip to Main Content

Ben jij de getalenteerde en doortastende Mechatronic Systems Engineer die een technische uitdaging niet uit de weg gaat? Jij bent ambitieus en wilt graag jouw kennis inzetten t.b.v. de nieuwste medische technologische ontwikkelingen. Dan ga jij je thuis voelen bij MACAWI!

MACAWI Medical Systems beschikt over unieke expertise van medische beademingsapparatuur gecombineerd met specialistische kennis van beademings- en analyse-algoritmes. Het hart van de beademingssystemen is een hoogdynamische centrifugaal blower die het mogelijk maakt om met één apparaat elke patiënt, van tevroeggeborene tot volwassene, te beademen. Deze unieke technologie levert MACAWI als OEM-module aan fabrikanten van complete beademingssystemen. Daarnaast ontwikkelt MACAWI klantspecifieke beademingsmodules en op klantspecificatie complete beademingssystemen.

Je wordt verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van het mechatronische systeemconcept. Na realisatie van de gekozen oplossing ben je zelf verantwoordelijk voor de validatie ervan. Je brengt inhoudelijke samenhang tussen de systeemeisen, het systeemconcept en de systeemintegratie. Daarnaast geef je technische inhoudelijke ondersteuning aan de projectmanager, zowel bij de acquisitie als bij de overdracht van het projectresultaat naar de klant.

Competenties & Ervaring

Naast het feit dat jij creatief, pragmatisch, daadkrachtig en een teamspeler bent beschik je ook over de volgende competenties:

  • Een afgeronde WO–opleiding en zeker een aantal jaren ervaring als mechatronisch ontwerper.
  • Specialist op het gebied van meet & regel systemen en ruime ervaring in Matlab/Simulink
  • Je hebt een uitstekende kennis binnen het eigen vakgebied en uitgebreide kennis binnen andere vakgebieden.
  • Je beschikt over conceptueel vermogen, hebt overtuigingskracht, durft beslissingen te nemen en je bent in staat om “out-of-the-box” te denken.
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en eventueel Duitse taal.

Wij bieden

Een loopbaan binnen een innovatieve organisatie waarbij je komt te werken in een uitdagende omgeving met een prettige werksfeer en betrokken collega’s. Natuurlijk bieden wij verder mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met Toon Hermans, tel 06 23227928. Solliciteren kan door je brief met motivatie en bondig CV te versturen naar recruitment@demcon.nl ter attentie van Marleen Blanckenborg, recruiter.

Back To Top