skip to Main Content

C, C++, matlab/ simulink, medische producten, innovatie, embedded systemen, nauwgezet, klantgericht, collegiaal, doortastend, tikkeltje eigenwijs.

Herken jij je in deze woorden?

Dan ben jij voor ons de juiste persoon om ons team te komen versterken!

Als engineer word je verantwoordelijk voor het ontwerp en implementatie van de software van onze medische producten (beademingsapparatuur). Je komt te werken in een ervaren team die jou laat groeien in het medisch vakgebied. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt en al ervaring heeft in het ontwikkelen van medische software in C++.

Wat zoeken wij in een nieuwe collega

WO/HBO++ opleiding afgerond in de richting Informatica, Elektrotechniek, Technische Natuurkunde;
Software in apparaten is echt helemaal jouw “ding”;
Kennis van C, C++, matlab/simulink.
Passie voor het vak, creatief, analytisch sterk, beschikt over een goed conceptueel vermogen en jij zet de puntjes op de i in onze medische projecten, flexibel;
Informatie / reageren
Hebben wij jou interesse gewekt voor de functie van Software Engineer? Dan zien wij graag jouw CV tegemoet.

Mochten er vragen zijn of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Patrick Kleuskens, Managing Director Macawi Medical Systems, op tel 088 – 622 29 49.

Solliciteren naar de functie van Software Engineer doe je door je brief met motivatie en bondig C.V. te versturen naar recruitment@demcon.nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top