skip to Main Content

Je houdt van technische uitdagingen, bent gedreven, zoekt samenwerking met collega’s en durft hierin het voortouw te nemen? Dan past MACAWI bij jou!

De afdeling Mechanical Engineering is verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp voor een grote variatie aan mechatronische producten en machines. De interfaces naar de afdelingen mechatronica, elektronica, software en productie spelen een belangrijke rol.

Als Mechanical Engineer ben jij verantwoordelijk voor het laten slagen van het mechanische deel binnen onze mechatronische projecten. Je bent als topper binnen je vakgebied van begin tot eind zowel inhoudelijk als organisatorisch betrokken. Je denkt al mee in de conceptfase en bent vervolgens binnen het projectteam  verantwoordelijk voor de engineering en analytische onderbouwing van concept tot en met (de begeleiding van) de uitwerking tot volledig constructiedossier op basis waarvan het ontwerp in de eigen werkplaats kan worden vervaardigd.

Tijdens de realisatiefase ben je verantwoordelijk voor de uitbesteding van de productie van mechanische delen en begeleiding van de assemblage. Naast een inhoudelijke vervul je ook een leidende, motiverende en coachende rol binnen zowel het project als de afdeling.

Competenties & ervaring

  • Afgeronde WO-opleiding Werktuigbouwkunde
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan als mechanical engineer, in de ontwikkeling van high-tech systemen of medische productontwikkeling
  • Uitstekende analytische vaardigheden en hoog abstractieniveau
  • Kennis van 3D CAD, voorkeur SolidWorks
  • Kennis van fijnmechanische constructieprincipes, analysemethodes en DFX
  • Je bent creatief, gedreven, pro-actief, communicatief sterk en een echte teamplayer
  • Je bent in staat je team te motiveren, sturen en te coachen
  • Vloeiend in het Nederlands en het Engels

Wij bieden

Een loopbaan binnen een innovatieve organisatie waarbij je komt te werken in een uitdagende omgeving met een prettige werksfeer en betrokken collega’s.  Natuurlijk bieden wij verder mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Reageren/meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Toon Hermans, Managing Director DEMCON Zuid, tel 06 23 22 79 28. Solliciteren kan door je brief met motivatie en bondig c.v. te versturen naar  recruitment@demcon.nl ter attentie van Marleen Blanckenborg, Recruiter.

Back To Top